Velkommen til konfirmasjon 2018!

Påmeldingen til neste års konfirmasjonstid er i full gang!

Skal du, eller din ungdom, starte i 9.klasse til høsten? Da er det også tid for å melde seg opp til konfirmasjon i Askim menighet!

Konfirmasjonsopplegget 2017-2018 begynner med presentasjonsgudstjeneste og informasjonsmøte søndag 12. november 2017 kl 11:00-13:30.

Opplegget består videre av fire temasamlinger, gudstjenester, sosialkvelder, Fasteaksjon og konfirmasjonsleir på Hurdal august 2018. Konfirmantåret avsluttes så med konfirmasjonsgudstjenester 1.,2. og 9. september 2018. Det aller meste av programmet, også leir, er obligatorisk.

I løpet av året skal konfirmantene, sammen med prest, ungdomsarbeider og ungdomsledere, bli kjent med Jesus, lære om den kristne troen, lære om seg selv og andre, ta del i kristne praksiser og ikke minst ha det gøy! Mer info om programmet kommer.

For påmelding gå hit: PÅMELDING

Prisen for hele konfirmasjonsopplegget, inkludert leir, er 2500kr.

Har du spørsmål rundt opplegget, eller spesielle utfordringer som du ønsker å ta opp med oss - ta kontakt med kapellan og ansvarlig for konfirmantopplegget
Sarah Olsson Haugstad, mail: sarah.haugstad@askimkirke.no. Eller telefon 69681446

Velkommen til et spennende og innholdsrikt år!