Helt førsteklasses
Førskolebarna fikk 6-årsbok

Helt førsteklasses

Tirsdag 21. og søndag 26.mars hadde vi samlinger for Askims 6-åringer

Vi i Askim kirke ønsket å gjøre litt stas på 6-åringene som skal begynne på skolen til høsten, og inviterte dem derfor til et førsteklasses opplegg i Askim kirke!

På samlingen hadde vi aktiviteter for barna med fokus på skolestart, bibelhistorie og sang. Vi ville bli mer kjent med barna, og i tillegg få fortelle dem hvor førsteklasses de er! Askim Barnegospel var med og sang. 6-åringene fikk også gå på en liten vandring i kirken hvor de lette etter en skattekiste. Oppi der fant de både godteri og noen oppgavehefter. Alle fikk med seg en matboks som de kan bruke når de begynner på skolen. Vi avsluttet kvelden rundt lysgloben hvor alle fikk tenne lys, og vi sang «Kjære Gud jeg har det godt».

Søndag 26. mars var 6 åringene igjen på plass i kirken til «Helt førsteklasses»-gudstjeneste. Mye folk fylte kirken, og over 20 spente barn kom for å få 6-årsboka. Det ble en gudstjeneste med mye sang og musikk, og i tillegg ble lille Caisa Elise døpt. Under kirkevandringen var det en egen stasjon hvor barna kunne finne sin bokstav og plassere på «hendene til Jesus». Etter gudstjenesten ble det servert pølser og saft. Det var hyggelig at så mange foreldre, søsken og besteforeldre også tok seg tid til å være med.