Tårnagenter 2017

Askim kirke søndag 7. mai
Hemmelige steder i kirken ble utforsket, vi fant symboler og undret oss sammen!

Tårnagentdagen startet med Barnas Gudstjeneste. Tredjeklassingene møtte spent opp i kirken for å få utdelt eget agentbevis og forstørrelsesglass. Under gudstjenesten ventet allerede oppdrag under benkeputene. Videre utover dagen måtte de 18 spente barna løse oppdrag og mysterier både inne i kirken og ute på kirkegården. I kirkerommet ble benker, tangenter og kors telt. Ute lærte barna litt om hvordan man skal oppføre seg når man er på en kirkegård, de lette etter en gammel grav og så om de kunne finne noen fine ting. Veldig spennende var det nok for noen å få komme opp i kirketårnet. Her utforsket de hva som stod på kirkeklokkene, og fikk se på den gode utsikten. Etter alle oppdragene var agentene sultne og vi kosa oss med pølser og kake. En spennende dag ble avsluttet med en fin stund rundt lysgloben, hvor alle barna tente et lys for hverandre.

Vi håper på å se alle dere fine 8- og 9-åringer igjen til høsten, for da er det Amigosleir på Sjøglimt 20.-21. oktober.

Her er noen bilder fra tårnagentdagen:

Tårnagenter 2017