Pinsefest med barnehagene

Askim kirke 30.og 31. mai
Mange barn kom for å feire sammen med oss!

Også i år inviterte vi barnehagene i Askim med på pinsefeiring og kirkens bursdagsfest! Med de gjenkjennelige refleksvestene troppet de opp både tirsdag og onsdag denne uken. Været var svært skiftende, så noen var mer heldige enn andre, men det hindret ikke over 300 barn å komme til kirken. Ettersom denne høytiden ofte kalles kirkens fødselsdag passet det perfekt å feire det sammen med barna. Sammen sang vi barnesanger og gjorde bevegelser. Sogneprest Magne tok oss med på en liten undringstund. Såpebobler som spredte seg utover i kirken ble sammenlignet med den Hellige Ånd som sprer seg til hele verden. Akkurat som vinden, kan vi ikke se den, men den skaper tro og gir liv. Til slutt hadde vi bønn og lystenning for alle barnehagene. Etter samlingen ble det boller, saft og kaffe. Tusen takk til alle barnehagene som kom til oss på pinsefest i år. Vi ønsker alle en riktig god sommer!

Her er noen bilder fra festen!

Pinsefest med barnehagene