"Piken med svovelstikkene"

Julekonsert i kirken 22. desember kl 19.00

Velkommen til Julekonsert rett før julen ringes inn.

Sopran Eva Linnea Madsø har invitert med seg venner som sammen vil skape en julekonsert med variert innhold. Overskuddet av billettinntektene går til Dinastiftelsen (jobber mot overgrep mot barn).

Spydeberg Soul Children med sin dirigent Angela Unnerud Røed, sanger Petter Simonsen, saxofonist Erik Egge Jordheim, gitarist og trubadur Erik Hageler, trombonist Kjell G. Haugen og kantor Gunn Randi Leite deltar med sang og musikk.

Iven Celin Ålråk er skuespiller og har for tiden en rolle på Trøndelag Teater. Hun skal fremføre det kjente eventyret "Piken med svovelstikkene". Broren Viktor Ålråk deltar med sang.

Billetter kr 150/50/300(familie) - kun kontant betaling ved døren. Det er mulig å kjøpe billett på forhånd på Askim menighetskontor.