Barnehagen.

Om barnehagen:

Vi er en 1 avdelings barnehage med 18 plasser for barn i alderen 0-6 år. Åpningstiden fra 01.08.2013 er kl 6:45 – 17:00. Vi har stengt juli måned, julaften og nyttårsaften, onsdag før skjærtorsdag stenger vi kl 12:00. Vi holder til på Grøtvedt menighetssenter, naboen til Eid skole. Her har vi god plass inne og ute, i tillegg bruker vi området bak; Lunden, museet og ”vikingplassen”.

Her er det plass til alle!

Kulturelt mangfold og god språklig kompetanse er en del av hverdagen våres.
Askim menighets barnehage skal utvide til en avdeling med 14 barn (0-3 år) og 2 pedagoger og 2 assistenter under forutsetning av at den bli godkjent av Askim bystyre 16.2.17

Det er Askim menighet som eier barnehagen og vi har utvidet formålsparagraf. Det innebærer at vi har kristne samlinger hvor vi forteller en historie fra bibelen, synger og hører på kristne barnesanger, synger kristne bordvers og er med om 2 barnas gudstjenester i løpet av året. Ellers er vi med på barnehagegudstjenester før jul, påskevandring og pinsefest i kirken. Kristne grunnverdier er med gjennom hverdagen hele året. Vi er en flerkulturell barnehage med flere nasjoner representert.

Askim menighets barnehage sin visjon er: Tro, Håp og Kjærlighet. Vedtekter: -se eget vedlegg på menyen.

Årsplan og priser:

Ta gjerne kontakt med barnehagen for å få årsplan og opplysninger om priser. Barnehagen har som kommunen søskenrabatt.
30 % for barn nr 2.
50 % for barn nr 3.

Priser fra og med 01.01.2017:

100 % plass kr. 2.730,- + 330,- for mat
 80 %  plass kr. 2.184,- + 264,- for mat

Søknadsskjema: Se egen side på menyen, eller gå inn på www.askim.kommune.no og finn søknadsskjema under tjenester barnehage.

Personalet:

Vi som jobber i Askim menighets barnehage er: Lill-Tove B. Solmyr, styrer og pedagogisk leder 100 %, Eva Øie, assistent 80 %, Bente E. Walle, assistent 50 % og Heidi D. Jahren, assistent 50 %. Elna Tønneberg er pedagogisk leder i 20% stilling og pedagog i 20%.