Askim kirkes Jentekor

Liker du å synge? Vi ønsker flere medlemmer!

Askim kirkes Jentekor ønsker alle sangglade jenter fra 2. klasse og oppover til å bli med i gjengen! Dette unike kortilbudet holder til i Askim kirke, men vi ønsker hjertelig velkommen til alle jenter fra hele Indre Østfold. Mange spennende prosjekter fremover er under planlegging, og vi har allerede en god del oppdrag til høsten. Ekstra spennende blir det når vi runder 5 år i 2019, da planlegger vi en kortur. Jentekoret har mange forskjellige sanger på repertoiret, og vi kommer til å fortsette med det: Alt fra musikaler via viser og salmer til motetter – på både norsk og engelsk – er noe vi ønsker å utvikle oss videre på.

Vi høster allerede frukter av det sangtekniske grunnlaget som er lagt i løpet av årene koret har eksistert. Jentene har lært mye av vår dyktige dirigent Torild Sandøe Møller, som er sangpedagog med lang og bred erfaring i barnekorledelse og sangmetodikk. Hun kan alt om å undervise barn i grunnleggende sangteknikk og stemmebruk. Torild er også veldig flink med barn, leken og uhøytidelig. På øvelsene er det altså god plass til latter, lek og moro, en god prat og sosialt samvær. Mange ganger koser vi oss med bevertning.

Koret er en trygg arena for å øve seg i å fremføre foran en forsamling, både som gruppe og helt alene: Jentene utfordres til å delta på konsertene våre bl.a. som sangsolister, på andre instrumenter de spiller og ved diktlesning. I tillegg til Torild stiller foreldregruppen trofast opp, og korets faste musikere er Hildegunn Sagli Gudim (fløytist og fagansvarlig på Askim videregående skoles Musikk-, Dans- og Dramalinje) og Gunn Randi Leite (organist i Askim kirke).

Vi har nytt øvelsestidspunkt: Vi øver nå fra kl 16.30-18.00. Har du lyst til å begynne, men trenger hjelp til å komme deg til kirken, ta kontakt med kirkekontoret. Første øvelse etter sommerferien er 31. august. Velkommen!