KROKONSERTER
Oversikt over

KROKONSERTER

finner du her!

Velkommen til KROKONSERT på Kirkekroa, ca 1 gang pr måned!

Torsdag 17. januar kl 13.00 - KONSERT

Torsdag 11. april kl 13.00 - KONSERT: Vårstemning!

Snøen smelter, det er mildt i lufta og våren inntar landet vårt. Trioen Camilla Jensen (sang), Kjell G. Haugen (trombone) og Gunn Randi Leite (piano) vil si farvel til vinter og kulde, ønske våren velkommen og invitere til Krokonsert med temaet «Vår og påske, sol og kjærlighet». På programmet står et variert knippe av musikalske perler. Det blir en blanding av «evergreens» og annen kjent og kjær musikk av jazzpreget art, for eksempel What a wonderful world og I can't give you anything but love. Vi får også høre sanger fra vår kristne salmeskatt, og trioen, som liker å kalle seg «Trio Gunilla», vil invitere alle til å bli med i allsangen.

Tid: Krokonsertene begynner enten kl 12.00 eller kl 13.00. Følg med på plakater og i annonser.

Sted: Kirkekroa i kafeen på Normisjonshuset i Dr. Randersgt 10.

Kafeen er åpen før og etter konserten.

Gratis inngang.

Alle er hjertelig velkommen!

Kirkekroa holder åpent tirsdag, onsdag og torsdag fra kl 10.30 – 14.00.