KROKONSERTER
Oversikt over

KROKONSERTER

finner du her!

Velkommen til KROKONSERT på Kirkekroa, ca 1 gang pr måned!

Torsdag 13. juni kl 12.00: Veterankorpset

Det er nesten tradisjon at Veterankorpset avslutter vårens serie av Krokonserter. Med sin dirigent Morgan Juel Stavik fremfører de kjent og mindre kjent korpsmusikk. Konserten holdes i hovedsalen i 2. etasje.

Torsdag 22. august kl 13.00: Vegard Storbråten Øye, torader

Vi kan love muntre toner og rykkende dansefot, når spellemann og gledesspreder Vegard Storbråten Øye kommer med sin torader. Med torader og godt humør byr han på alt fra egne komposisjoner og kjente slagere til skikkelig gammeldans og konsertstykker. Det hele knytter han sammen med små historier og morsomme anekdoter.

Torsdag 17. oktober kl 13.00: "Edith Piaf på norsk" med Pernille Heckmann og Bjørn Halstensen

"Jeg angrer ingenting - Edith Piaf på norsk" er en rørende og sterk forestilling om den lille damen med den store stemmen fra Paris. Pernille Heckmann og Bjørn Halstensen har i en årrekke gjort en bejublet forestilling om Piafs liv. Gjennom Pernille Heckmanns tolkninger får du et innblikk i hvordan det var å være en liten spurv som bergtok en hel verden. Tekstene er oversatt til norsk av Henrik Melsom. Velkommen til en fantastisk reise tilbake til Paris, mystikken og den udødelige stemmen fra "den lille spurven".

Torsdag 14. november kl 13.00: Allsang med Kristine og Vegard

Kristine har lang fartstid som revyartist, skuespiller, sanger og regissør, og livnærer seg som frilanser og kulturskolelærer. Vegard er en erfaren pianist, og han har gjort mange frilansoppdrag. Vegard Øyen og Kristine Hesjadalen startet sin aktive karriere som duo i 2009. De har spilt utallige konserter og gjort teater- og musikkprosjekter sammen. De har spesialisert seg på Prøysen, men har også andre ting på repertoaret. Duoens varemerke er at de alltid viser bilder og tekst på storskjerm til sangene. Dette gjør det enkelt for publikum å synge med, og det er også med på å skape stemning og fokus underveis.

Tid: Krokonsertene begynner enten kl 12.00 eller kl 13.00. Følg med på plakater og i annonser.

Sted: Kirkekroa i kafeen på Normisjonshuset i Dr. Randersgt 10.

Kafeen er åpen før og etter konserten.

Gratis inngang.

Alle er hjertelig velkommen!

Kirkekroa holder åpent tirsdag, onsdag og torsdag fra kl 10.30 – 14.00.