KROKONSERTER
Oversikt over

KROKONSERTER

finner du her!

Velkommen til KROKONSERT på Kirkekroa, ca 1 gang pr måned!

Oversikt over konserter fra Den kulturelle spaserstokken.

Torsdag 25.januar kl. 13: Da Daniel dro. Med Daniel Sandvik og Håkon Mørland. - I denne forestillingen kombinerer vi figurteater, sang og musikk med muntlig fortellerkunst. Fortellingen fortsetter der Jakob Sande slapp..

Onsdag 7.februar kl. 13VinterViser, Alexander Hermannsen. -Hva er vel mer naturlig enn å synge om netopp vinteren. Selv om vintren kan være kald, lover vi varm stemning og vakre viser.

Torsdag 8.mars kl. 13: Kjell G. Haugen med venner. - Velkommen til en konsert med lokale krefter. På programmet står et variert knippe musikalske perler fra ulike sjjangere; jazz, ballader, klassisk musikk og salmer fra vår kristne salmeskatt.

Torsdag 23.august kl. 13. Sommerens allsanger med Per Øivind Johannessen. -En glad trubadur med folkelig og nært reportoar, han er opptatt av tekstformidling og at sang skal uttrykke følelser.

Torsdag 18.oktober kl. 13. Klassiske perler, med pianist Andre Bongård. Denne ettersurte og allsidige pianisten vil gi deg en variert og nydelig konsertopplevelse, med seg har han en sangelev fra musikklinja ved Askim videregående skole.

Torsdag 15.november kl 13. Folk fra Follo med Åsmund Reistad og Marianne Tomasgård. -Her vil det bli en god variasjon mellom kjente sanger og folkemusikk ; slåtter, halling, reinlender, pols, springdans masurka m.m.

Tid: Krokonsertene begynner vanligvis kl. 12.00. Samarbeidskonsertene med Den kulturelle spaserstokken begynner kl. 13.00. Følg med på plakater og i annonser.

Sted: Kirkekroa i kafeen på Normisjonshuset i Dr. Randersgt 10.

Kafeen er åpen før og etter konserten.

Gratis inngang.

Alle er hjertelig velkommen!

Kirkekroa holder åpent tirsdag, onsdag og torsdag fra kl 10.30 – 14.00.