Tårnagentsamling i Askim kirke

Søndag 5. mai - 11.00-15.00
Tårnagenter er for de som fyller 9 år i 2019. I løpet av samlingen skal vi utforske kirken, tårnet og kirkegården - og vi skal undre oss sammen!

Kirketårnet er en skjult skatt for mange barn.
Vi skal utforske om det finnes andre hemmelige steder i kirken, finne symboler og undre oss sammen.

Alle som går i 3.klasse i Askim inviteres til en egen tårnagentsamling i Askim kirke. Samlingen starter med familiegudstjeneste hvor barna vil få utdelt agentbevis og egen agentkode. Barna får videre mulighet til å leke tårnagenter i kirken etter gudstjenesten og i løpet av søndagen blir oppdrag og mysterier løst både i kirken, kirketårnet og ute på kirkegården.

Invitasjon sendes ut pr. post til alle barn i Askim det året de fyller 9 år og som er døpt eller der minst en av foreldrene er medlemmer av Den norske kirke. Dersom barnet ditt har venner som ikke har fått invitasjon, men likevel ønsker å bli med er det bare å ta kontakt.

Vi ønsker å tilrettelegge slik at alle barn kan få delta. Hvis barnet ditt har noen behov som vi trenger å ta hensyn til, er det bare å ta kontakt ved påmelding. Er det ellers noe dere lurer på, så ta gjerne kontakt, tlf. 69681440.

Påmelding til anne.line.tjernes@askimkirke.no

Fra menigheten vil dere møte blandt annet Anita Lislegaard og Anne Line Tjernæs.

Vi gleder oss til å møte 9-åringene med foreldre/foresatte, velkommen!

Tårnagentsamling i Askim kirke