Velkommen til dåp i Askim kirke!

Nå får ikke Den norske kirke lenger oversikt over hvem som blir født, og dermed heller ikke sendt ut invitasjon til dåp. Vi vil derfor oppfordre alle som ønsker å døpe sitt barn om å ta kontakt med oss på kirkekontoret.

Ønsker du å døpe barnet ditt?

Dåpshandlingen i gudstjenesten er høydepunktet!

Å døpe barn er noe av det mest sentrale vi gjør i den kristne kirken. Det er også noe av det fineste!

Det er mange grunner til å døpe barnet sitt i kirken. For mange er det en god og kjær tradisjon, noe de ønsker å videreføre og la barna sine få del i. For mange er det viktig at barnet får begynne livet med tryggheten i Guds velsignelse. For mange er det viktig å markere og feire det underet det er at et nytt liv har tatt til.

Uansett hvilke grunner og hvilke forventninger man har til dåpen, så er man hjertelig velkommen!

Vil du døpe barnet ditt i Askim kirke?

Ta kontakt med oss på kirkekontoret: Telefon: 69681440 eller mail: postmottak@askimkirke.no