BABYSANG

Nytt babysangkurs starter opp i Askim kirke 14. november 2019!

Liker du å synge for barnet ditt?
Askim menighet har tilbud om babysang hver torsdag i kirken fra kl.10.30 – 12.00.

Konseptet er lagt til rette ut fra de små som deltar, men det er også et sosialt fellesskap for de voksne.

PRAKTISK INFORMASJON:

Sted: Askim kirke

Tid: Oppstart neste kurs torsdag 14. november
Babysang har kurs på 10 torsdager om gangen,
kl. 10.30-12.00.

Pris: Deltakeravgift kr 300. Lunsj er inkludert i prisen. Faktura blir sendt ut i slutten av hvert kurs.

Påmelding: Fyll inn skjemaet nedenfor eller kontakt Anne Line på tlf. 922 06 270.

Vi har også en egen facebookgruppe som heter "Babysang Askim", så bli gjerne med i denne gruppen! Her kommer fortløpende info.
Har du behov for tilrettelegging eller har andre spørsmål, så ta kontakt med oss.

Hilsen Askim menighet v/
Gunn Randi Leite og Anne Line Tjernæs

Hva er babysang?

Det er en hyggelig sangstund for deg og den lille. Vi ønsker at babysang skal være noe fint å ta med seg videre. Her er det plass til alle. Du trenger ikke ha en flott sangstemme for å delta, barnet elsker å høre foreldrenes stemme. Vi ønsker å ha varierte sanger, rim og regler, noe nytt og noe du helt sikkert kjenner igjen. Musikk stimulerer sansene våre, og er en viktig kommunikasjonsform mellom liten og stor. Gjennom sang og musikk, rim og rytme, dans og bevegelse stimuleres også barnets språklige og motoriske utvikling.

Vi samles i en kirke, og vi tror på en Gud som også ønsker å være sammen med deg. Vi bruker å avslutte sangstunden med lystenning før vi spiser lunsj sammen.

Velkommen til en hyggelig og sosial stund for både deg og babyen!