PÅMELDING BABYSANG

Nytt kurs startet 15. februar

Babysang i Askim kirke

Liker du å synge for barnet ditt? Askim menighet har tilbud om babysang hver torsdag i kirken fra kl.10.30 – 12.00.
Konseptet er lagt til rette ut fra de små som deltar, men det er også et sosialt fellesskap for de voksne.

Her er det plass til alle. Du trenger ikke ha en flott sangstemme for å delta, barnet elsker å høre foreldrenes stemme.

Ett kurs går over 10 torsdager i Askim kirke, fra kl. 10.30 - 12.00. Lunsj vil bli servert, så fint å få beskjed ved allergier.
Deltakeravgift kr 300. Det er viktig å vite at hvis du melder deg på et kurs er du påmeldt, og må betale 300 kr selv om du kanskje ikke får vært med alle gangene.
Har du behov for tilrettelegging eller har andre spørsmål, så skriv dette nederst på påmeldingsskjemaet eller ta kontakt med oss.
Ledere er Gunn Randi Leite og Anne Line Tjernæs.

PÅMELDING PÅ SKJEMA HER: