Helt førsteklasses!

Onsdag og søndag denne uken er det opplegg for de som skal begynne på skolen til høsten!

Alle 6- åringer i Askim inviteres til HELT FØRSTEKLASSES i Askim kirke. Dette opplegget består av to treff:

Første treff er en samling onsdag 6. mars kl. 17.30-19.00. Her blir det aktiviteter for barna med fokus på skolestart, bibelhistorie og sang. Det serveres boller og saft. Foreldre er hjertelig velkomne til å være med.

Andre treff er FAMILIEGUDSTJENESTE søndag 10. mars kl. 11.00. Denne gudstjenesten er tilrettelagt for barna og ta gjerne med foreldre, besteforeldre og søsken. Skolestarterne vil få utdelt hver sin 6-årsbok som inneholder mange fine fortellinger, bilder og sanger. Bruk gjerne hovedinngangen når dere kommer til kirken slik at vi får registrert dere. Gudstjenesten varer ca. 1 time. Etterpå vil det bli servert kaker, saft og kaffe.

PÅMELDING: Fint hvis de som skal begynne på skolen gir oss beskjed om de kommer på onsdag/søndag. Send gjerne en mail til anne.line.tjernes@askimkirke.no, så vet vi at dere kommer!

Helt førsteklasses er åpent for alle 6- åringer og er gratis! Vi ønsker å tilrettelegge slik at alle barn kan få delta. Hvis barnet ditt har noen behov vi trenger å ta hensyn til, er det bare å ta kontakt ved påmelding. Er det ellers noe dere lurer på, så ta gjerne kontakt.

VELKOMMEN alle sammen!