BUSSTUR TIL EIDSVOLLSBYGNINGEN

Askim IF trimgruppe/Askim menighets årlige busstur går til Eidsvollsbygningen, onsdag 22.august.

Vi reiser med buss fra parkeringsplassen ved Askimhallen kl 0900. Buss turen tar ca 1t og 40 min.

Byggningen er fra ca 1770 og er en historisk bygning på Eidsvoll Verk som har en sentral plass i Norges historie.

Det vil bli omvisning (guidet) i Eidsvollbygningen. På egenhånd tar man seg rundt i Demokratisenteret ( Wergelands hus ).

Her finnes bl.a en malerisamling over eidsvollmenn og en filmsnutt på ca 12 min som gir en spektakulær filmopplevelse

og innsikt i det å delta i demokratiet . Det er mulig at menigheten vil tilby et kirkebesøk.

Bespisning blir i Kafe Standpunkt som i ligger Wergelands hus. Det blir servert  suppe anno 1814, kaffe og tilslørtebondepiker.

Pris : kr 550 pr person

Antall deltagere begrenses av hvor mange det er plass til i bussen.

Påmelding  innen 1.august Arne Flølo, mobil  950 45 663, mail: arne@flolo.no.

Eller Grete Laengen , mobil 977 29 312, maill: grete.laengen@fibernett.net

BUSSTUR TIL EIDSVOLLSBYGNINGEN

Betaling til konto 1100.10.01371 (NB,NB husk å notere hvem påmeldingen gjelder )