Vi trenger barnehagelærere!

Askim menighets barnehage

Askim menighets barnehage er en veletablert barnehage med oppstart i 1984. Barnehagen eies av Den norske kirke i Askim og er på Grøtvedt menighetssenter. Barnehagen har nå 2 avdelinger med plass til 18 store og 12 små barn.

Barnehagen har utvidet formålsparagraf. Det vil si at vi er tydelig på våre kristne verdier og jobber jevnt med dette i løpet av året. Vi deltar i Askim kommunes prosjekt med kvalitetskjennetegn i barnehage. Vi jobber også etter rammeplan, mye med språk og språkkompetanse, og Askim menighets strategiplan.

I Askim menighets barnehage er vi opptatt av å være tilstedeværende voksne som tilrettelegger for trygghet, gode relasjoner og en god helhetlig utvikling for hvert enkelt barn. Tett samarbeid mellom personalet og foreldre er viktig for oss. Vi tror på: Barn leker ikke for å lære, de lærer fordi de leker.

Vi søker etter nye medarbeidere fra 1. august:

Vi søker etter:

• pedagogisk leder i 100 % stilling, på avdeling fra 0-3 år
  • pedagog i 60 % stilling, på avdeling fra 0-3 år

Krav til stillingene:

• det kreves godkjent utdanning som barnehagelærer/førskolelærer, eller utdannelse som er likestilt med barnehagelærerutdanningen (treårig pedagogisk høyskoleutdannelse med videreutdanning i småbarnspedagogikk og barnehagepedagogikk)
  • gyldig politiattest
  • medlemskap i Den norske kirke

Vi søker deg som:

• ønsker å jobbe i tråd med barnehagens utvidede formålsparagraf
  • er faglig engasjert og kan være med å utvikle det faglige miljøet i barnehagen
  • har leken som viktigst i ditt pedagoghjerte og klarer å se sammenheng mellom lek og læring
  • har gode lederegenskaper
  • har gode samarbeidsevner og kan jobbe selvstendig
  • er initiativrik, strukturert og har stor arbeidsglede
  • er fleksibel og løsningsorientert
  • har godt norsk språk, skriftlig og muntlig

Vi tilbyr deg:

• et trivelig og godt arbeidsmiljø
  • stor delaktighet og påvirkningskraft i egen arbeidshverdag
  • å være med på å videreutvikle en pedagogisk plattform som skal sikre barna en trygg oppvekst og gode utviklingsmuligheter
  • lønn og arbeidsforhold etter gjeldende avtaler i KA sektor
  • pensjonsordning i KLP

Arbeidstid mellom 06.45 og 17.00.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Ved spørsmål om stillinger ring styrer i barnehagen Lill Tove Solmyr på

tlf. 93231295 eller kirkeverge Bjørn Hasselgård på tlf. 90086911.

Søknad med CV sendes på e-post: postmottak@askimkirke.no

Søknadsfrist 23. juli 2018.