Amigosleir for 4.klasse!

På Sjøglimt, Ørje, 19.-20. oktober

Leir er spennende og lærerikt både for deltakerne og foreldrene hjemme. Her møter de 4-klassinger også fra våre nabomenigheter, får nye venner og gjør mye artig sammen. Leiren er et samarbeid mellom kirkene i Aremark, Askim, Eidsberg, Marker, Rakkestad og Trøgstad. På Amigosleiren blir det bibelundervisning, god mat tilberedt av kjøkkenpersonell, gode opplevelser med aktiviteter, lek og moro. Det er et globalt tema på leiren og vi vil lære om barn i andre land.

Askim menighet ønsker å gi dette tilbudet til alle på 4.trinn i kommunen. Invitasjonen sendes til alle som er døpt eller der minst en av foreldrene er medlemmer av Den norske kirke. Dersom du kjenner noen som ikke har fått invitasjon, men likevel ønsker å bli med, er det bare å ta kontakt med oss.

Påmelding innen 9. oktober til pameldingleir@gmail.com.
Denne leiren bruker å være populær, så vær rask med å melde dere på for å sikre dere plass. Vi har plass til 70 barn, så her er det "Førstemann til mølla"- prinsippet som gjelder.

Håper mange Askimbarn har lyst til å være med!
Har du noen spørsmål, så ta gjerne kontakt med Anne Line på 922 06 270.

Anita Lislegaard og Anne Line Tjernæs vil være med som ledere fra Askim.