Bli med på Amigosleir!

Menighetene i Askim, Hobøl, Tomter, Spydeberg og Marker inviterer til Amigosleir! Leiren er for alle som går i 4. klasse.

Vi overnatter én natt på Sjøglimt leirsted i Ørje og møter andre 4. klassinger fra nabokommunene. «Amigos» betyr venner, og kanskje kan du få deg nye venner på Sjøglimt. Sammen gjør vi aktiviteter ute og inne, spiser god mat og hører om Jesus. Leiren har et globalt tema og vi skal også høre om barn i andre land.

Hvem arrangerer?
Leiren er et samarbeid mellom menighetene i Den norske kirke i Askim, Spydeberg, Hobøl og Marker. Det vil være med ansatte fra alle menighetene i tillegg til frivillige ledere.

Dato, tid, pris:
Ankomst: 18. oktober kl. 17.30-18.00.
Hjemreise: 19. oktober ca. kl. 15.00
Leiren avsluttes med en liten samling for hele familien kl. 14.30.
Sted: Sjøglimt leirsted, adresse: Sjøglimtveien 34, 1870 Ørje.
Egenandel for leiren er kr. 200,- pr deltager. Betales kontant ved ankomst. Menigheten dekker resten av kostnaden.

Påmelding:
Send mail til: pameldingleir@gmail.com
Viktig! Dette må være med i påmeldingen:
- Navn og adresse på deltaker.
- Tlf.nr til foreldre/foresatte som kan nås under leiren.
- Allergi, sykdom, spesielle behov eller annen oppfølging vi bør vite om? Sensitive opplysninger kan tas pr. telefon med Anne Line Tjernæs (92206270).
- Hvem vil du sove på rom med? Vi oppfyller minst ett av ønskene.
- Kan bilder som tas brukes i menighetsblad, på menighetens nettsider og facebooksider? Vi bruker ikke fullt navn.

Påmeldingsfrist: tirsdag 8. oktober!

Viktig med påmelding innen fristen pga. innkjøp og planlegging. Denne leiren bruker å være populær, så vær rask med å melde dere på for å sikre dere plass. Vi har plass til 70 barn, så det er «førstemann til mølla»-prinsippet. Du vil motta en mail når ditt barn er påmeldt!

Har du spørsmål? Ta kontakt med:
Askim: Anne Line Tjernæs, tlf: 92206270
Spydeberg: Trude Skjeltorp, tlf: 90167300