KONSERTER

Søndag 2. desember kl 18.00 i kirken: «Hjem te jul»

Det loves varm og god julestemning når Atle Pettersen tar med seg band og Askim Soul Children og inviterer til stemningsfull konsert med personlig preg. «Hjem te jul» er navnet på Atles aller første juleturné. Den kjente og allsidige artisten og TV-personligheten har en lang og innholdsrik karrière bak seg. Vi husker ham fra f.eks. X-Faktor, Skal vi danse og Stjernekamp. Han har også gitt ut en rekke plater og er for tiden å se som programleder for Beat for Beat på NRK1. På konserten får vi høre en rekke kjente og kjære julesanger, flott presentert med dyktige musikere. Billetter kjøpes på www.ticketmaster.no

Søndag 9. desember kl 17.00 i kirken: «Den tradisjonelle julekonserten»

Askims lokale krefter bidrar til den tradisjonelle konserten i kirken før jul og fyller kirken vår med julesang og julemusikk. Andakt, allsang og kollekt ved utgangen.

Onsdag 12. desember kl 18.30 i kirken: «Julefred»

Marian Aas Hansen og musikere besøker Askim kirke for første gang, og holder en varm og intim konsert med sanger fra bl.a. hennes to julealbum «Stille Natt» og «It’s beginning to look a lot like Christmas». Sammen med strålende musikere, Dagfinn Klausen og Jens Thoresen, vil det bli høytidelig med en uhøytidelig tone – slik det pleier å være på Marians konserter. Billetter kjøpes på www.ticketmaster.no

Torsdag 13. desember kl 19.00 i kapellet: Luciakonsert

med sangelever fra Kulturskolen Askim-Skiptvet-Spydeberg. Det er blitt en tradisjon at sangelever fra Kulturskolen setter opp Luciakonsert på selveste Luciadagen. Velkommen til en gjennomført Luciakonsert som består av velkjente og en god del mindre kjente Luciasanger, samt en og annen sang som hører førjulstiden til. Dirigent for Luciakoret er sanglærer Åsne Juve, og pianist er kantor Gunn Randi Leite.

Lørdag 15. desember kl 18.00 i kirken: Julekonsert

En rolig konsert med Camilla Hasselgård og Henriette Lerstad, der de vil dele noen av de fineste julesangene de vet om. Det vil bli servert gløgg ved inngangen, og vi oppfordres til å lene oss tilbake og la julefreden fylle kropp og sjel i dette lille pusterommet før jul. Camilla er fra Askim, og vi har hørt henne synge titt og ofte i kirken tidligere, på både gudstjenester og konserter. Hun har vært elev ved Musikklinja på Askim Videregående skole, og nå studerer hun og bor i Oslo. Henriette er utdannet musikalartist fra Bårdar og Musikkteaterhøyskolen, og var aktuell i rollen som Inger Marie Soot i årets Soot-spel. Billetter kr 100/50 selges ved inngangen.

Torsdag 20. desember kl 18.00 i kirken: «JUL»

Musikklinja ved Askim videregående skoles Julekonsert er absolutt verd å få med seg. Det er blitt en tradisjon at de benytter kirken vår til julekonsert – en konsert som er meget variert og har høyt nivå. Kom og hør lokale ungdommer fremføre kjente og kjære julesanger, både som kor, sangsolister og instrumentalister.

Fredag 21. desember kl 21.30 i kirken: «Julegaven»

Trine Rein gjentar suksessen fra i fjor, og får med seg fantastiske operasanger Eli Kristin Hanssveen på en ny runde med årets varmeste julekonsert, Julegaven. Med disse sterke og varierte stemmene sammen er publikum sikret en bredspektret musikalsk opplevelse med klassisk- og tradisjonell julemusikk i skjønn forening. Med seg har de Trines faste musikere, Olav Torgeir Kopsland på strengeinstrumenter, og David Aleksander Sjølie på tangenter og gitar. Billetter kjøpes på www.ticketmaster.no