Husk påmelding 1. november

Til deg som vil bli konfirmant i Askim menighet! Fristen for påmelding til konfirmasjon nærmer seg.

Vi starter opp søndag 11. november med presentasjonsgudstjeneste og informasjonsmøte i Askim kirke kl. 11.00. Alle konfirmanter og foreldre/foresatte er spesielt invitert til gudstjenesten, alle andre er også hjertelig velkommen. Etter gudstjenesten er det informasjonsmøte for foreldre/foresatte, mens konfirmantene har aktiviteter ute sammen med ungdomsledere.

Lørdag 8. desember er det tid for første undervisningsdag. Det har allerede meldt seg 70 konfirmanter, men det er plass til flere. I løpet av året skal vi snakke om livets små og store spørsmål, lære mer om den kristene troen, være med på Fasteaksjonen og ikke minst dra på konfirmantleir i sommerferien.

Bli med på en tid som kan ha betydning for resten av ditt liv.

PÅMELDING: https://askimmenighet.no/konfirmanter/paamelding

Påmeldingsfrist: Torsdag 1. november.

Invitasjon er også sendt ut pr. post til alle ungdommer i Askim som er født i 2004 og er medlemmer i Den norske kirke, og til ungdommer der en eller begge foreldrene er medlemmer. Kjenner du noen som ikke har fått invitasjon og som dette kan passe for er det bare å ta kontakt.

Lurer du på noe? Kontakt oss på menighetskontoret 69 68 14 40, eller send en mail til marita.solbakken@askimkirke.no

Velkommen som konfirmant i Askim menighet!