PYSJKVELD

Onsdag 21. november inviteres alle som fyller 3 år i 2018 til en hyggelig kveld i kirken!

Alle 3- åringer i Askim inviteres til pysjkveld i Askim kirke. Samlingen vil blant annet inneholde en liten sangstund, en kort bibelhistorie, lek, lystenning og kveldsmat. Hvis barnet ønsker kan de gjerne komme i pysjamas. Ta gjerne med en kosebamse også. Alle 3-åringer vil få utdelt en barnebibel denne kvelden.

Denne invitasjonen er sendt til alle barn i Askim som fyller 3 år i 2018 og som er medlemmer i Den norske kirke, og til barn der en eller begge foreldrene er medlemmer. Arrangementet er åpent for alle 3- åringer og er gratis! Hvis du kjenner noen som ikke har fått invitasjon, så er de hjertelig velkommen likevel!

TID: Onsdag 21. november kl. 17.30-18.30.
STED: Askim kirke
PÅMELDING: Til Anne Line Tjernæs på sms, tlf.: 922 06 270 innen mandag 19. november.

Vi ønsker å tilrettelegge slik at alle barn kan få delta. Hvis barnet ditt har noen behov som vi trenger å ta hensyn til, er det bare å ta kontakt ved påmelding. Er det ellers noe dere lurer på, så ta gjerne kontakt.

Vi gleder oss til å møte 3-åringene med foreldre/foresatte, velkommen!

Mvh Anita Lislegaard og Anne Line Tjernæs