"Hente engel-samling"

En samling for alle barn som er døpt i 2018!

Nå ønsker vi å invitere alle som døpte barna sine i 2018 til en «Hente engel-samling» i Askim kirke, søndag 13. januar kl. 15.00.

Dere husker kanskje at det ble hengt opp en engel da barnet ble døpt? Denne har nå hengt bak i kirken siden dåpen, og har minnet oss på å be for barnet gjennom året som har gått. Samlingen er i kirken, og dere vil få utdelt hver deres engel som dere kan ta med hjem. Vi skal synge litt og gi dere en liten påminnelse om hva dåpen er!

Vi avslutter med kaffe og enkel servering.

Vi håper dere har lyst til å ta turen til Askim kirke denne ettermiddagen. Ta gjerne med søsken, faddere, besteforeldre eller andre dere ønsker å ha med dere. Samlingen vil vare under en time og koster ingenting. Lurer dere på noe så ta kontakt på tlf. 69681440.

Velkommen!

Hilsen Askim menighet
ved Magne Torbjørnsen, Geir Braadlie, Gunn Randi Leite, Anita Lislegaard og Anne Line Tjernæs.