Lys våken 8.-9. februar

For alle som går på 6.-trinn!

PÅMELDING til anne.line.tjernaes@iokf.no innen tirsdag 4. februar. (Viktig med påmelding innen fristen pga. innkjøp og planlegging.)

NB. Ved påmelding trenger vi disse opplysningene:

• Navn på barnet
  • Mor/far mobil
  • Eventuelle allergier/medisiner/tilrettelegging eller annet vi trenger å vite om

Vi skal overnatte i kirken og det skjer masse morsomt og spennende i løpet av disse to dagene. Gudstjenesteverksted, refleksløp, taco, bibelsmugling, lys våken-dans, orgelspilling, film, godteri og gudstjeneste. Navnet "Lys våken" handler ikke om at vi skal være våkne hele natta, men at vi skal være våkne overfor det som skjer i oss og rundt oss. Vi skal være våkne overfor Gud, hverandre og oss selv. Ikke minst kan vi oppleve at Gud er Lys våken for oss. På søndagen er 11- åringene med og deltar på forskjellige måter i gudstjenesten kl. 11.

Invitasjon er sendt ut pr. post til alle barn i Askim det året de fyller 11 år og som er døpt eller der minst en av foreldrene er medlemmer av Den norske kirke. Dersom du har venner som ikke har fått invitasjon, men likevel ønsker å bli med er det bare å ta kontakt.

Vi ønsker å tilrettelegge slik at alle barn kan få delta. Hvis barnet ditt har noen behov som vi trenger å ta hensyn til, er det bare å ta kontakt ved påmelding. Er det ellers noe dere lurer på, så ta gjerne kontakt på mail eller 922 06 270.

Fra menigheten vil dere møte blandt annet Magne Torbjørnsen (sogneprest), Gunn Randi Leite (organist), Anita Bergstrøm (menighetspedagog) og Anne Line Tjernæs.