Sangkveld for damer

Sangkveld for damer

i Askim Prestegård 26. september kl 19.00

Den aller første «Sangkveld for damer» ble avholdt mandag 21. januar i år, og dette slo godt an blant damer fra hele indre Østfold. Mange fornøyde deltakere møtte opp, og kvelden ble et fint pustehull i hverdagen – med salmer og sanger fra «Rop det ut»-sangboken. Noen av sangene som ble ønsket var kjente, og noen var mindre kjente, akkurat slik vi ønsket at det skulle bli. Det arrangeres en slik kveld til i vårsemesteret, og det er mandag 11. mars. Sangboken vi bruker, er «Rop det ut» en stund til. Vi fortsetter til høsten, og da veksler vi litt mellom mandager og torsdager. Datoene for høsten er:

Torsdag 26. september

Mandag 14. oktober

Torsdag 14. november

Alle dager kl 19.00. Sangkveldenes innhold blir som før: Vi samles helt uformelt i stuene i Askim Prestegård, og det er lov til å ønske seg en sang eller tre. Askims kantor Gunn Randi Leite spiller flygel, og Trøgstad/Båstad sin sokneprest Solfrid Leinebø Seljås vil lede oss igjennom samlingen, som vi skaper sammen der og da, og som nettopp du kan være med på å forme. Midtveis tar vi oss en pause med servering av kaffe og te, kringle og litt frukt, og avslutningsvis samler vi oss til en liturgisk kveldsbønn/velsignelse.

Er du dame, og liker du å synge? Ta med deg en venninne og kom! Det er ingen krav om god sangstemme, og damer i alle aldre er hjertelig velkommen.

Powered by Cornerstone