"Toner og ord i den stille uke" - AVLYST!

"Toner og ord i den stille uke" - AVLYST!

Askim kapell Langfredag 10. april kl 19.00

Langfredag kveld kl 19.00 inviterer vi til Toner og ord i den stille uke – en meditativ langfredagskveld i Askim kapell. Der deltar fiolinist Øystein Torp, sopran Natalia Brodin, kantor Gunn Randi Leite og en sammensatt mini-korgruppe. Kvelden vil inneholde dikt og bibeltekster, rammet inn av musikk fra fiolin, flygel og orgel, samt solosang, korsang og fellessang fra Norsk Salmebok.

Øystein Torp (f. 1980 og bosatt på Tomter) er oppvokst i Hong Kong, der foreldrene var misjonærer. Der begynte han å spille fiolin 8 år gammel. Som 10-åring flyttet han med familien til Oslo, hvor han blant annet fikk undervisning på Barratt-Dues Musikkinstitutt. Deretter studerte han hos Ole Bøhn, som da var konsertmester i Den Norske Opera. Senere ble det studier i Chicago, hvor han tok sin Bachelorgrad og mastergrad i utøvende fiolin, før han tok en 2-årig postmastergrad. Torp jobber som frilansmusiker og har gledet mange med sine vakre toner. I 2004 var han solist i et studentorkester fra Chicago som var på turné i Skandinavia, og som blant annet hadde konsert i Askim Kulturhus. I 2017 spilte han konsert i Misjonskirken i Askim sammen med pianist og organist Bill Spade. Ved siden av soloopptredener i bryllup, begravelser etc., underviser han i fiolin.

Natalia Brodin er klassisk sanger (sopran) med utdannelse fra Russland og Georgia. Hun bor i Spydeberg og jobber med undervisning og forskjellige prosjekter.

 

Gratis inngang - velkommen!

 

 

Powered by Cornerstone