Krøllekveld for 2-åringer
30. oktober kl. 17-18

Krøllekveld for 2-åringer

Askim kirke

Krøllekveld er for alle i Askim som fyller 2 år i 2019.
Først har vi en liten sangstund sammen og etterpå får vi høre historien om sauen KRØLLE som gikk seg bort. Vi koser oss med boller og saft.

Invitasjon er sendt til alle barn i Askim som fyller to år i 2019 og som er medlemmer i Den norske kirke, og til barn der en eller begge foreldrene er medlemmer. Hvis du ikke har fått invitasjon er det bare å ta kontakt. Arrangementet er åpent for alle 2- åringer og er gratis!

TID: Onsdag 30. oktober kl. 17.00-18.00.
STED: Askim kirke
PÅMELDING: Til Anne Line Tjernæs på sms, tlf.: 922 06 270, innen mandag 28. oktober.

Vi ønsker å tilrettelegge slik at alle barn kan få delta. Hvis barnet ditt har noen behov som vi trenger å ta hensyn til, er det bare å ta kontakt ved påmelding. Er det ellers noe dere lurer på, så ta gjerne kontakt.

Vi gleder oss til å møte 2-åringene med foreldre/foresatte!

Hilsen Anne Line