Velkommen til

KONSERT

i Askim kirke mandag 13. juni 2011 - 2. pinsedag - kl 1700
Deltakere: Boscombe Band of The Salvation Army (England)

Velkommen til konsert i kirken mandag 13. juni – 2. pinsedag – kl 1700.

Konserten er ved et hornorkester fra Bournemouth: The Boscombe Band of The Salvation Army.

Boscome er i Bournemouth, en pensjonist- og badeby på sørkysten av England med ca 164 000 innbyggere. Boscombe band startet opp i 1886, og har siden den tid vært blant de beste hornorkesterene i Frelsesarmeen. Orkesteret består i disse dager av ca 35 menn og kvinner som bruker av sin fritid for å spre det kristne budskapet gjennom musikk. Det er ikke første gang Boscombe band reiser ut av England. De har tidligere besøkt Nederland, Sverige, USA og Canada, i tillegg blir deres CDer spilt i alle verdens hjørner.

Gjennom årene har mange av armeens ledende musikere og komponister vært forbundet med Boscombe band. I den siste tiden er det Howard Evans som har stått med ansvaret. Evans har en veletablert musikkarriere både som pianist, lærer og dirigent.

Orkesteret er kjent for sine varierte konsertprogram som inneholder alt fra Tchaikovsky og Mendelsohn til kjente hymner. De er også flere solistinnslag i programmene. Det hender også at medlemmene reiser seg fra stolene sine og bryter ut i sang.

Selv om underholdningsverdien er høy, ligger alltid hovedfokuset på å spre det kristne budskapet.

Se gjerne på denne hjemmesiden:  https://www.boscombebandsa.org.uk/

Boscombe har også en egen side for turen: https://www.boscombebandsa.org.uk/campaigns/tour2011.shtml

 

Velkommen til konsert!

Powered by Cornerstone