Tårnagent

Alle som går i 3.klasse i Askim inviteres til en egen tårnagentdag i Askim kirke. Dagen starter med familiegudstjeneste hvor barna vil få utdelt agentbevis og egen agentkode. Barna får videre mulighet til å leke tårnagenter i kirken etter gudstjenesten og i løpet av søndagen blir oppdrag og mysterier løst både i kirken, kirketårnet og ute på kirkegården.

Invitasjon sendes ut pr. post til alle barn i Askim det året de fyller 9 år og som er døpt eller der minst en av foreldrene er medlemmer av Den norske kirke. Dersom barnet ditt har venner som ikke har fått invitasjon, men likevel ønsker å bli med er det bare å ta kontakt.

Vi ønsker å tilrettelegge slik at alle barn kan få delta. Hvis barnet ditt har noen behov som vi trenger å ta hensyn til, er det bare å ta kontakt ved påmelding. Er det ellers noe dere lurer på, så ta gjerne kontakt, tlf. 69681440.

Fra menigheten vil dere møte blandt annet Anita Lislegaard og Anne Line Tjernæs.

Vi gleder oss til å møte 9-åringene med foreldre/foresatte, velkommen!

Dato for 2019:
Søndag 5. mai kl. 11.00 - 15.00