Mannsmøter i Askim prestegård.

Datoer og program for våren 2019 finner du her.

MANNSMØTER I ASKIM PRESTEGÅRD VÅREN 2019

Vel møtt til nye mannsmøter i Askim Prestegård vinteren og våren 2019. Vi mener å legge fram et variert, spennende og interessant program som vi håper dere vil prioritere. Møtene er første mandagen i hver måned og vi begynner kl. 19.00. Etter foredraget spiser vi aftensmat og deretter er det tid for spørsmål og samtale. Kveldene er et samarbeid mellom Askim Menighet og Det Norske Misjonsselskap (NMS). Møtene er gratis, men vi tar opp en frivillig gave til et misjonsprosjekt i NMS. Møtene averteres i kirkespalten på fredagen i forkant og på «Det skjer» på mandagen. Ellers satser vi på å få inn en notis i avisa om de forskjellige foredragene. Men det viktigste er at vi får med oss venner og kjente til samlingene.

PROGRAM:

Mandag 7.januar kl.19.00: Sokneprest Kjell Halvard Flø: «Presterollen i en ny tid».

Flø er prest i Halden, men var tidligere prest i mange år i Askim. Han er fra Sunnmøre og var prest i Skolelagsbevegelsen før han kom til Askim. Mange vil sette pris på å møte Flø igjen.

Mandag 4. februar kl. 19.00: Direktør Ragnar Frost: «Hva skjer i Midtøsten?»

Frost har vært direktør i flere store internasjonale firma som ABB  og Simens. Nå er han direktør i NEBB. Han har tidligere hatt ansvar for de arabiske landene fra Pakistan til Marokko. Han har bodd mange år i Amman og Dubai og er en kjenner av Midtøstens historie og den aktuelle situasjonen i disse urolige landene. Han har sin utdannelse fra England og USA. Frost bor nå i Asker og er ofte brukt som foredragsholder.

Mandag 4.mars kl. 19.00: Helsesøster Winnie Gulbrandsen: «Mitt India».

Winnie Gulbrandsen er født i India og har vært mye i dette store landet, bl.a. i tilknytning til barnehjemsprosjektet i Chopda som nylig feiret 50 års jubileum. Hun har vært helsesøster ved Askim Videregående skole og bor nå i Mysen.

Mandag 1.april kl. 19.00: Redaktør Tor Idland: «Utviklingen i Askim fra 1970-årene til i dag».

Tor Idland har vært journalist og redaktør og var leder i Askim Historielag i mange år. Han er en kjenner av Askims historie og har vært medforfatter til flerbindsverket om Askims historie.

Mandag 6.mai kl. 19.00: Anders Torvild Bjorvand: «Hans Nielsen Hauge- aktuell også i dag?»

Bjorvand holder nå på med en bok om Hans Nielsen Hauge og har tidligere skrevet flere bøker, bl.a. om et kristent engasjement i næringsliv og samfunn. Han er IT spesialist, driver sitt eget firma og var tidligere stipendiat på Universitetet i Oslo.

Dag Wengen  (9301 2699)   og   Bent Reidar Eriksen  (995 74 704)