Småbarnssang på Grøtvedt

For barn mellom 1 - 6 år
Velkommen på Solstråler og Gullfugler - vi starter opp igjen i slutten av august!

Datoer for høsten 2019:

Solstråler (1-3 år) - torsdager 17.00 - 18.30
22. august

19. september - blir mest sannsynlig i Askim kirke pga oppussing av kjøkkenet
3. oktober - utgår pga oppussing av kjøkkenet

Gullfugler (3-6 år) - mandager 17.00- 18.30
26. august
23. september - utgår pga oppussing av kjøkkenet

2. desember

SMÅBARNSSANG, hva er det?
Småbarnssangen er først og fremst en samling der vi synger masse sammen. Vi prøver å ha en god blanding mellom kjente og nye barnesanger. Det er Anita eller Anne Line som leder samlingen, og Maria spiller piano for oss.

Musikk er glede og energi, og derfor bruker vi sang og musikk på ulike måter. Vi synger, hopper, danser litt, ligger på gulvet, «svømmer», gjemmer oss, blåser såpebobler, spiller på rytmeinstrumenter og avslutter med en rolig lystenning. Musikkaktivitet stimulerer til motorisk og språklig utvikling hos barna, og vi håper at samlingene inspirerer til bruk av sang og musikk hjemme også.

Småbarnssangen er et sosialt og hyggelig møtepunkt i hverdagen for småbarnsforeldre, og barna får oppleve et positivt fellesskap. Vi har noen trofaste damer på kjøkkenet som serverer oss en enkel middag etter samlingen. Så her er hele familien velkommen, også pappa og søsken, eller besteforeldre.

PRAKTISK INFORMASJON

Sted: Grøtvedt menighetssenter
Museumsveien 21, 1807 Askim.

Tid: 17.00 – 18.30

Alder: 1-6 år

Småbarnssangen deles i to grupper:
Solstråler (1-3 år) har samlinger torsdager i partallsuker.

Gullfugler (3-6 år) har samlinger mandager i oddetallsuker.

Servering av enkel middag for hele familien.

Deltakeravgift pr. semester: kr 300,- for familie med 1 barn og kr 450,- for 2 barn.

Ledere: Anita Lislegaard og Anne Line Tjernæs

PÅMELDING til Anita (92822738), Anne Line (92206270) eller på skjemaet nedenfor: