Pysjkveld for 3-åringer

Alle 3- åringer i Askim inviteres til pysjkveld i Askim kirke en gang på høsten.

Samlingen vil blant annet inneholde en liten sangstund, en kort bibelhistorie, lek, lystenning og kveldsmat. Hvis barnet ønsker kan de gjerne komme i pysjamas. Ta gjerne med en kosebamse også. Alle 3-åringer vil få utdelt en barnebibel denne kvelden.

Invitasjon vil bli sendt ut til alle barn i Askim det året de fyller 3 år, og som er medlemmer i Den norske kirke, og til barn der en eller begge foreldrene er medlemmer. Arrangementet er åpent for alle 3- åringer og er gratis!

Vi ønsker å tilrettelegge slik at alle barn kan få delta. Hvis barnet ditt har noen behov som vi trenger å ta hensyn til, er det bare å ta kontakt ved påmelding. Er det ellers noe dere lurer på, så ta gjerne kontakt, tlf. 69681440.

i gleder oss til å møte 3-åringene med foreldre/foresatte, velkommen!

Fra menigheten vil dere møte blandt annet Anita Lislegaard og Anne Line Tjernæs.