Krøllekveld for 2-åringer

Alle 2 åringer i Askim inviteres til krøllekveld i Askim kirke en gang på høsten hvert år!

Først har vi en liten sangstund sammen og etterpå får vi høre historien om sauen KRØLLE som går seg bort. Vi koser oss med boller og saft. Alle barna får med seg en bamse som heter Krølle og en bok med hjem.

Invitasjon sendes ut til alle barn i Askim det året de fyller 2 år, og som er medlemmer i Den norske kirke, og til barn der en eller begge foreldrene er medlemmer. Arrangementet er åpent for alle 2- åringer og er gratis!

Vi ønsker å tilrettelegge slik at alle barn kan få delta. Hvis barnet ditt har noen behov som vi trenger å ta hensyn til, er det bare å ta kontakt ved påmelding. Er det ellers noe dere lurer på, så ta gjerne kontakt, tlf. 69681440.

Vi gleder oss til å møte 2-åringene med foreldre/foresatte!

Fra menigheten vil dere møte blandt annet Anita Lislegaard og Anne Line Tjernæs.

Dato for 2019: ONSDAG 30. OKTOBER