Kirkerotter for 5-åringer

Det året barnet fyller 5 år vil det dukke opp en dvd i postkassen deres! Det er en film om kirkerottene som heter Vesle og Fredo. De bor i en kirke og er stadig på nye eventyr. I denne filmen møter vi også Lea Mus som har rotet seg bort fra familien sin og klarer ikke å finne hjem igjen. Men kanskje Vesle og Fredo kan hjelpe henne? Dette er en morsom og spennende film som passer godt for de som er 5 år.

Denne gaven sendes til alle som er døpt eller der minst en av foreldrene er medlemmer av Den norske kirke. Skulle det være feil ta gjerne kontakt med oss på tlf: 69681440 eller 92822738.

våren, før skoleststart en gang, vil de få invitasjon til et teater med disse kirkerottene. Informasjon om dato for denne forestillingen kommer nærmere og dere vil også få invitasjon i posten til forestillingen.