Lys våken

Når barnet går i 6.trinn blir de invitert til "Lys våken" i kirken

Vi skal overnatte i kirken og det skjer masse morsomt og spennende i løpet av disse to dagene. Gudstjenesteverksted, refleksløp, taco, bibelsmugling, lys våken-dans, orgelspilling, film, godteri og avslutter med gudstjeneste på søndag. Navnet Lys våken handler ikke om at vi skal være våkne hele natta, men at vi skal være våkne overfor det som skjer i oss og rundt oss. Vi skal være våkne overfor Gud, hverandre og oss selv. Ikke minst kan vi oppleve at Gud er Lys våken for oss. På søndagen er Lys våken-deltakerene med og deltar på forskjellige måter i gudstjenesten kl. 11.

Invitasjon sendes ut pr. post til alle barn i Askim det året de fyller 12 år og som er døpt eller der minst en av foreldrene er medlemmer av Den norske kirke. Dersom du har venner som ikke har fått invitasjon, men likevel ønsker å bli med er det bare å ta kontakt.

Vi ønsker å tilrettelegge slik at alle barn kan få delta. Hvis barnet ditt har noen behov som vi trenger å ta hensyn til, er det bare å ta kontakt ved påmelding. Er det ellers noe dere lurer på, så ta gjerne kontakt, 92206270.

Fra menigheten vil dere møte blandt annet Anita Lislegaard og Anne Line Tjernæs.

Dato for 2020: 8.- 9. februar

 

Lys våken

 

 

Powered by Cornerstone