Helt førsteklasses!

Det året barnet fyller 6 år vil han/hun få en invitasjon til et "Helt førsteklasses"-opplegg.

Først samles vi en ettermiddag hvor det blir aktiviteter for barna med fokus på skolestart, bibelhistorie og sang. Det blir boller og saft. Foreldre/foresatte er hjertelig velkomne til å være med. Søndagen i den samme uken samles vi på «Helt førsteklasse» -gudstjeneste, for hele familien kl. 11. Gudstjenesten varer ca. 1 time. Skolestarterne vil under gudstjenesten få utdelt hver sin 6-års bok som inneholder mange fine fortellinger og sanger. Etter gudstjenesten blir det servert kaker, saft og kaffe.

Invitasjon sendes ut pr. post til alle barn i Askim det året de fyller 6 år og som er døpt eller der minst en av foreldrene er medlemmer av Den norske kirke. Dersom du har venner som ikke har fått invitasjon, men likevel ønsker å bli med er det bare å ta kontakt.

Vi ønsker å tilrettelegge slik at alle barn kan få delta. Hvis barnet ditt har noen behov som vi trenger å ta hensyn til, er det bare å ta kontakt ved påmelding. Er det ellers noe dere lurer på, så ta gjerne kontakt, tlf. 69681440.

Fra menigheten vil dere møte blandt annet Anita Lislegaard og Anne Line Tjernæs.

Vi gleder oss til å møte 6-åringene med foreldre/foresatte, velkommen!

Dato for 2019:
Samling onsdag 6. mars og familiegudstjeneste 10. mars.