Babysang i Askim kirke

Vi er i gang med nytt babysangkurs og vi har plass til flere, så sleng dere med!

Liker du å synge for barnet ditt?
Askim menighet har tilbud om babysang hver torsdag i kirken fra kl.10.30 – 12.00.

Konseptet er lagt til rette ut fra de små som deltar, men det er også et sosialt fellesskap for de voksne.

PRAKTISK INFORMASJON:
Et kurs går over 10 torsdager i Askim kirke, fra kl. 10.30 - 12.00.
Lunsj vil bli servert, så fint å få beskjed ved allergier/matintoleranser.
Deltakeravgift kr 300. Det er viktig å vite at hvis du melder deg på et kurs er du påmeldt, og må betale 300 kr selv om du kanskje ikke får vært med alle gangene.
Vi har egen facebookgruppe som heter "Babysang Askim", så bli gjerne med i denne gruppen!
Har du behov for tilrettelegging eller har andre spørsmål, så skriv dette nederst på påmeldingsskjemaet eller ta kontakt med oss.
Ledere er Gunn Randi Leite og Anne Line Tjernæs.

KURSET STARTET 15. NOVEMBER, men her er det plass til alle! PÅMELDING PÅ SKJEMA NEDENFOR, ELLER TA KONTAKT MED ANNE LINE 922 06 270.

Musikk er et viktig stimuli for barn som man ikke kan begynne for tidlig med. Allerede i mors mage kan fosteret høre lyder og musikk. Puls og rytme er en del av fosterets omgivelser og foreldre oppfordres til å synge for sitt ufødte barn. I barnets oppvekst er det også viktig å presentere det for musikk. Den har betydning for barnets utvikling, idet musikken gir barnet auditive, sansemotoriske og kroppslige opplevelser. På samme tid er musikk en ramme hvor barnet får mulighet til å uttrykke og utfolde seg

I musikken er man sammen om noe. Man deler en felles opplevelse. Man skaper noe sammen. Man leker og utforsker sammen. Musikk i seg selv handler i stor grad om samspill og kommunikasjon. Musikk og babysang gir derfor barn og foreldre et rom hvor de kan være sammen og bli bedre kjent.

Her er det plass til alle. Du trenger ikke ha en flott sangstemme for å delta, barnet elsker å høre foreldrenes stemme. Velkommen skal dere være!

Her er noen bilder fra tidligere babysangere: