Askim kirkes Jentekor

Liker du å synge? Vi ønsker flere medlemmer! Kom innom på en øvelse for å hilse på oss.

Askim kirkes Jentekor ønsker alle sangglade jenter fra 2. klasse og oppover til å bli med i gjengen! Dette unike kortilbudet holder til i Askim kirke, men vi ønsker hjertelig velkommen til alle jenter fra hele Indre Østfold. I skrivende stund er det 11 jenter med i koret.

Våren 2019 runder vi 5 år, og vi skal markere det med en tur til Irland første helgen i april.

Jentekoret har mange forskjellige sanger på repertoiret, og vi kommer til å fortsette med det: Alt fra musikaler via viser og salmer til motetter – på både norsk og engelsk – er noe vi ønsker å utvikle oss videre på.

Vi høster allerede frukter av det sangtekniske grunnlaget som er lagt i løpet av årene koret har eksistert. Jentene har lært mye av vår dyktige dirigent Torild Sandøe Møller, som er sangpedagog med lang og bred erfaring i barnekorledelse og sangmetodikk. Hun kan alt om å undervise barn i grunnleggende sangteknikk og stemmebruk. Torild er også veldig flink med barn, leken og uhøytidelig. På øvelsene er det altså god plass til latter, lek og moro, en god prat og sosialt samvær. Mange ganger koser vi oss med litt bevertning.

Koret er en trygg arena for å øve seg i å fremføre foran en forsamling, både som gruppe og helt alene: Jentene utfordres til å delta på konsertene våre bl.a. som sangsolister, på andre instrumenter de spiller og ved f.eks. diktlesning. I tillegg til Torild stiller foreldregruppen trofast opp, og korets faste musiker er Gunn Randi Leite (organist i Askim kirke).

Vi øver ca annenhver mandag kl 16.30-18.00. Har du lyst til å begynne, men trenger hjelp til å komme deg til kirken, ta kontakt med kirkekontoret eller med Gunn Randi Leite.

Velkommen!